Varumärken

VARUMÄRKEN ATT ÄLSKA

Nobelia Interiör erbjuder unika och vackra produkter från framför allt nordiska leverantörer. Vi är stolta återförsäljare för bland annat Affari of Sweden, Ib Laursen, Miljögården, Strömshaga, Simply Scandinavia samt Chic Antique. Vi säljer även produkter från franska La Rochère.

Affari of Sweden

Affari of Sweden grundades 1998 av tre vänner och är idag ett av landets ledande företag inom inredning. Affari har ett brett sortiment av prisvärda och vackra produkter i spännande material.

Se våra produkter från Affari

Almedahls

Med över ett sekel av klassisk och modern design med några av de allra bästa formgivarna är Almedahls ett av landets ledande företag inom inredning. 

Se våra produkter från Almedahls

Bloomingville

Bloomingville erbjuder dansk design i kombination med dagens nordiska trender med en speciell förkärlek för naturlig enkelhet. Företaget grundades år 2000 av Betina Stampe.

Se våra produkter från Bloomingville

Boel & Jan

Boel & Jan startade 1987 av syskonen Boel & Jan. Utgångspunkten för deras design är att skapa unika miljöer som andas själ och attityd med skandinavisk färg och form som grund.

Se våra produkter från Boel och Jan

Chic Antique

Chic Antique är ett danskt företag som grundades 2005. De erbjuder ett brett utbud av exklusiva och unika interiörprodukter för bland annat kök och badrum. Stilen är rustik i kombination med fransk charm. 

Se våra produkter från Chic Antique

Fondaco

Fondaco är ett familjeägt grossistföretag som grundades 1969. Företaget strävar efter att ha prisvärda kvalitetsprodukter och ett brett sortiment inom hemtextil.

Se våra produkter från Fondaco

Greengate

Det danska företaget Greengate designar porslin, textilier och dekorationer med mönster hämtade från 1800-talets franska bildarkiv. Visionen är att sakta ner tiden och skapa mening i det lilla.

Se våra produkter från Greengate

Gripsholm

Gripsholm skapar textila produkter med skandinavisk harmoni för alla rum i naturliga material som bomull och linne. En stor del av sortimentet är 100% ekologiskt och GOTS-certifierat.

Våra produkter från Gripsholm

Ib Laursen

Ib Laursen är ett danskt bolag som grundades 1971. Företaget designar och säljer unika inrednings- och trädgårdsprodukter i traditionell nordisk design.

Se våra produkter från Ib Laursen

Interiörhuset

Interiörhuset grundades 1999 och har gått ifrån att vara ett litet företag till att bli en trendsättare på marknaden. Interiörhuset är idag en av Sveriges ledande grossister inom heminredningsbranschen.

Se våra produkter från Interiörhuset

La Rochère

Glasbruket La Rochère ligger i  Franche-Comté och grundades 1475. Det är det äldsta producerande glasbruket i Frankrike. Dess designers och glashantverkare skapar tillsammans nya konstruktioner och mönster inspirerade av glas från 1700- och 1800-talet. 

Se våra produkter från La Rochère

Lene Bjerre

Danska Lene Bjerre erbjuder kvalitativ inredning med inspiration från naturen utifrån devisen att varje detalj, färg och form har en historia att berätta i det personliga hemmet.

Se våra produkter från Lene Bjerre

Linum

Med svensk natur och det nordiskt friska för ögonen designar LINUM textilier för hemmet. Fokus ligger på färg, form och funktion för ett tidlöst uttryck, unikt färgkodssystem och hög slitstyrka.

Se våra produkter från Linum

Miljögården

Miljögården grundades 1985 och är en av Sveriges största återförsäljare av inredning. Kollektionerna är inspirerade av franskt lantliv med mycket charm och patina samt klassisk och modern design.

Se våra produkter från Miljögården

PR Home

PR Home grundades 1983 av Per-Anders Lindqvist och en kompanjon, då under namnet PR-butiken. Initialt låg fokus på inramade posters, men över åren har det skiftat till att mer och mer gå till lampor och lampskärmar och det är där passionen finns idag. 

Se våra produkter från PR Home

Redlunds Textil

Sedan 1969 har Redlunds erbjudit ett stort sortiment av textil med unik design till hem att älska och njuta av. Redlunds produkter finns över hela Sverige samt i Finland, Tyskland, USA och Japan.

Se våra produkter från Redlunds Textil

Simply Scandinavia

Simply Scandinavia tillverkar återgivningar av kinesiskt porslin så som  krukor, jardinierer, vaser, skålar och fat i klassiska former. Mönstren utgår från gamla förebilder och produkterna tillverkas för hand.

Se våra produkter från Simply Scandinavia

Sköna Ting

Sköna Ting designar bland annat posters och kort med vackra motiv från en svunnen tid. De erbjuder allt från fina små gå-bort-presenter till vackra inredningsdetaljer.

Se våra produkter från Sköna Ting

Strömshaga

Strömshaga är ett familjeföretag som startade sin första verksamhet 1973. Visionen är att bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration från svunna tider.

Se våra produkter från Strömshaga

Svanefors

Svanefors har funnits sedan 1956 och erbjuder textiler för hemmets alla rum med inredningsdetaljer som matchar och skapar helhet. Deras signum är naturlighet och enkelhet. 

Se våra produkter från Svanefors

Wikholm Form

Wikholm Form erbjuder produkter och tillbehör i keramik, glas, trä, plåt, aluminium, korg mm. Produkterna inkluderar allt från dekorationer till möbler för inomhus- såväl som utomhusbruk. 

Se våra produkter från Wikholm form

Affari of Sweden
Almedahls
Bloomingville
Boel & Jan
Chic Antique
Fondaco
Greengate
Gripsholm
Ib Laursen
Interiörhuset
Lene Bjerre
Linum
Miljögården
PR Home
Redlunds Textil AB
Simply Scandinavia
Sköna Ting
Strömshaga
Svanefors
Wikholm Form

Vackra inredningsdetaljer för hemmets alla rum.

Öppet köp
Skickas inom 1-3 dagar
Fri frakt över 500 kr
Betalning via Stripe

Kontakta oss:

info@nobelia.se

010-641 18 90 (9-17)

Copyright @ 2019 Nobelia Interiör

Nobelia Interiör - inredning och dekoration online
Sverige
Danmark

Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få nyheter, inredningstips och exklusiva erbjudanden.

Lagervaror skickas normalt inom 1-3 vardagar. Vid högsäsong och semestertider kan det ta något längre tid.

Fri frakt på beställningar över 500 kr. Leverans med Schenker, Postnord eller DHL.

Säkra betalningar via Stripe.

14 dagars öppet köp.

: