Erbjudanden

VECKANS ERBJUDANDEN


Varje vecka väljer vi ut ett antal produkter som vi erbjuder till 30% rabatt. Det kan vara såväl nya produkter som gamla favoriter. Håll koll så att du inte missar när det är dags för din favoritprodukt!

Vas mässing
Miya glasburk ljusgrå

LITE KAN GÖRA MYCKETDet sitter i detaljerna


Ofta behövs inte så mycket för att det ska bli stor skillnad. Vackra textilier, få men genomtänkta prydnader och gröna växter räcker långt.


Vår vision är att alla människor ska ha möjlighet att leva och bo i ett vackert och harmoniskt hem. 


Hitta just din favoritdetalj bland veckans utvalda produkter!

INREDNINGSTIPS


1. Inred personligt

Låt ditt hem berätta en historia. Din historia. Lägg därför inte undan gamla (goda) minnen på vinden utan ge dem i stället en framträdande plats i ditt hem. Det kan handla om allt från gamla brev och fotografier till minnen från platser du besökt.


2. Välj ut några basfärger

Använd gärna rena, varma och samordnade färger som grund och addera accentfärger och mönster efter årstid, mode eller humör.


3. Rama in med textilier

Gardiner, kuddar, mattor och vackra filtar skapar mysfaktor i alla rum. I kök och matrum finns, utöver dessa textilier, många andra att arbeta med - allt från dukar, servetter och stolsdynor till kökshanddukar och grytlappar.


4. Ta in lite av naturen

Naturliga material i kombination med växter och blommor skapar en ombonad och harmonisk känsla. Varför inte skapa en egen liten kryddodling i köket?


5. Våga blanda gammalt och nytt

Vissa inredningsdetaljer blir bara vackrare med åren. Varför då köpa nytt? Blanda i stället dina ärvda möbler med loppisfynd och helt nyinköpta produkter. Och när du själv ledsnat på en inredninsdetalj, sälj eller ge bort den. Även om den inte är rätt för dig just nu så kan den vara helt perfekt för någon annan.

Synpunkter och förslag

Har du du tankar och idéer kring vårt sortiment eller vad vi allmänt kan göra bättre? Tveka inte att höra av dig. Alla förslag mottages tacksamt.

Betala med VISA
Betala med Mastercard
Betala med American Express
Betala med Paypal

14 dagars öppet köp.

Öppet köp
Skickas inom 1-3 dagar
Fri frakt över 500 kr
Betalning via Stripe

Lagervaror skickas normalt inom 1-3 vardagar. Vid högsäsong och semestertider kan det ta något längre tid.

Fri frakt på beställningar över 500 kr. Leverans med Postnord eller DHL.

Säkra betalningar via Stripe.

Kontakt:

info@nobelia.se

072-717 59 49

Copyright @ 2019 Nobelia Interiör

Du kan även betala via faktura.