Om oss

VÄLKOMMEN TILL NOBELIA INTERIÖR

Familjeföretaget med förkärlek för det klassiska och traditionella. Vi väljer noggrant ut alla produkter för att de ska hålla över tid och passa det personliga, vackra och harmoniska hemmet. Nordisk design med en touch av fransk lantstil. 


Det sitter i detaljerna

Med det mottot har vi själva inrett ett antal hem under årens lopp och den tanken ville vi ta med oss när vi så sakteliga drog igång vår e-handel i början av 2020. Initialt som ett sidoprojekt, men efter hand med allt större engagemang för att nu ha vårt fulla fokus.


Vår ambition är inte att ha det bredaste sortimentetet utan att ha ett sortiment som speglar den stil vi själva kommit att tycka så mycket om och som bygger på tanken om miljön och naturens betydelse för välmåendet. Det innebär att trender förstås är spännande, men inte på något sätt avgörande. För oss är ett hem en vacker, lugn, harmonisk och personlig plats som speglar dem vi är och det vi tycker om att göra. Hemmet ska skapa trygghet och stabilitet i en ständigt föränderlig värld som tycks snurra i allt snabbare takt.


Med det sagt, både människor och natur förändras. Vi blir äldre, saker händer i livet och vi får nya intressen. Även naturen förändras, inte minst med årstidsväxlingarna. Då kan vi vilja förändra vårt hem, tillfälligt eller permanent, och det enklaste sättet att göra det är att ha en bas i möblemanget och byta ut detaljerna. Därför är vårt fokus framför allt på textilier, dekorationer, porslin och belysning. Inredningsdetaljer som tillsammans kan förändra ett rums karaktär på endast några minuter.


It's all in the details! 

Öppet köp
Skickas inom 1-3 dagar
Fri frakt över 500 kr
Betalning via Stripe

Kontakta oss:

info@nobelia.se

010-641 18 90 (9-17)

Copyright @ 2019 Nobelia Interiör

Nobelia Interiör - inredning och dekoration online
Sverige
Danmark

Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få nyheter, inredningstips och exklusiva erbjudanden.

Lagervaror skickas normalt inom 1-3 vardagar. Vid högsäsong och semestertider kan det ta något längre tid.

Fri frakt på beställningar över 500 kr. Leverans med Schenker, Postnord eller DHL.

Säkra betalningar via Stripe.

14 dagars öppet köp.

: