Varumärken
Fri frakt över 500 kr

Fri frakt på beställningar över 500 kr.

Öppet köp

14 dagars öppet köp.

Följ oss:

Nobelia Interiör

Varumärken

KÄNDA VARUMÄRKEN

Vi erbjuder noggrant utvalda produkter från välrenommerade leverantörer. Vi är stolta återförsäljare för ett antal svenska och danska leverantörer så som Affari, Ib Laursen, Miljögården, Strömshaga, Gripsholm samt Bloomingville. Vi säljer även produkter från franska La Rochère.

Affari

Affari of Sweden grundades 1998 av tre vänner och är idag ett av landets ledande företag inom inredning. Affari har ett brett sortiment av prisvärda och vackra produkter i spännande material.

Bloomingville

Bloomingville erbjuder dansk design i kombination med dagens nordiska trender med en speciell förkärlek för naturlig enkelhet. Företaget grundades år 2000 av Betina Stampe.

Chic Antique

Chic Antique är ett danskt företag som grundades 2005. De erbjuder ett brett utbud av exklusiva och unika interiörprodukter för bland annat kök och badrum. Stilen är rustik i kombination med fransk charm. 

Fondaco

Fondaco är ett familjeägt grossistföretag som grundades 1969. Företaget

strävar efter att ha prisvärda kvalitetsprodukter och ett brett sortiment inom hemtextil.

Gripsholm

Gripsholm skapar textila produkter med skandinavisk harmoni för alla rum i naturliga material som bomull och linne. En stor del av sortimentet är 100% ekologiskt och GOTS-certifierat.

Ib Laursen

Ib Laursen är ett danskt bolag som grundades 1971. Företaget designar och säljer unika inrednings- och trädgårdsprodukter i traditionell nordisk design.

Interiörhuset

Interiörhuset grundades 1999 och har gått ifrån att vara ett litet företag till att bli en trendsättare på marknaden. Interiörhuset är idag en av Sveriges ledande grossister inom heminredningsbranschen.

La Rochère

Glasbruket La Rochère ligger i regionen Franche-Comté och grundades 1475. Det är det äldsta producerande glasbruket i Frankrike. Dess designers och glashantverkare skapar tillsammans nya konstruktioner och mönster inspirerade av glas från 1700- och 1800-talet. 

Linum

Med svensk natur och det nordiskt friska för ögonen designar LINUM textilier för hemmet. Fokus ligger på färg, form och funktion för ett tidlöst uttryck, unikt färgkodssystem och hög slitstyrka.

Miljögården

Miljögården grundades 1985 och är en av Sveriges största återförsäljare av möbler och inredning. Kollektionerna är inspirerade av franskt landsliv med mycket charm och patina, men också klassisk och modern design.

Simply Scandinavia

Simply Scandinavia tillverkar återgivningar av kinesiskt porslin så som  krukor, jardinierer, vaser, skålar och fat i klassiska former. Mönstren utgår från gamla förebilder och produkterna tillverkas för hand som förr i tiden.

Sköna Ting

Sköna Ting designar bland annat posters och kort med vackra motiv från en svunnen tid. De erbjuder allt från fina små gå-bort-presenter till vackra inredningsdetaljer.

Strömshaga

Strömshaga är ett familjeföretag som startade sin första verksamhet 1973. Visionen är att bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration från svunna tider.

Svanefors

Svanefors har funnits sedan 1956 och erbjuder textiler för hemmets alla rum med inredningsdetaljer som matchar och skapar helhet. Deras signum är naturlighet och enkelhet. 

Villa Hed

Villa Hed tillverkar miljövänliga produkter för hand så som brickor, glasunderlägg och skärbrädor. Produkterna har unika, vackra mönster och tillverkas i Sverige. 

Wikholm Form

Wikholm Form erbjuder produkter och tillbehör i keramik, glas, trä, plåt, aluminium, korg mm. Produkterna inkluderar allt från dekorationer till möbler för inomhus- såväl som utomhusbruk. 

Affari
Bloomingville
Chic Antique
Fondaco
Gripsholm
Ib Laursen
Interiörhuset
Linum
Miljögården
Simply Scandinavia
Sköna Ting
Strömshaga
Svanefors
Villa Hed
Wikholm Form

Synpunkter och förslag

Har du synpunkter på vårt sortiment eller vår butik - hör av dig till oss. Alla förslag mottages tacksamt. 


Tack för att du gör oss bättre!


Betala med VISA
Betala med Mastercard
Betala med American Express
Betala med Paypal

14 dagars öppet köp.

Öppet köp
Skickas inom 1-3 dagar
Fri frakt över 500 kr
Betalning via Stripe

Lagervaror skickas normalt inom 1-3 vardagar. Vid högsäsong och semestertider kan det ta något längre tid.

Fri frakt på beställningar över 500 kr. Leverans med Postnord eller DHL.

Säkra betalningar via Stripe.

Kontakt:

info@nobelia.se

072-717 59 49

Copyright @ 2019 Nobelia Interiör

Du kan även betala via faktura.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera